lauantai 4. helmikuuta 2012

Inspiration for flags

Oon tosi kauan tykänny jenkki- ja brittilippu -printeistä. Nyt kuitenkin ne on nousseet taas pinnalle ja itekkin oon innostunut niitä käyttämään. Farkkushortseina, ihan vaan farkkuina, toppeina ja kauluspaitoina. Kaikkena mahdollisena, kiitos. Tällä hetkellä mulla on vaan farkkushortsit ja farkut.

Etin netistä sit vähän inspiskuvia miten lippuprinttii sit voiskaan yhdistellä. Mul oli kyl mielessä että yläosana vois olla joku kiva printtipaita jossa ois vähän kulahtanut kuva. Tossa ylhäällä ekassa kuvassa on ihana paita ja tykkään tosi paljon tosta hatusta (♥) sekä laukusta ja kengistä. Kuvasta ei näy kunnolla mut laittaisin tohon viel paljon kivoja koruja. Tyttömäistä, yksinkertaista kaupunkilookkia.

Sit mua inspiroi myös toi tokakuva kun siinä on ihana farkkukauluspaita ja sit noi polvisukat näyttää tosi kivalta! Oon hurahtanu polvisukkiin ja kiva huomata, että ne näyttää toimivan shortsien kanssa. Saa nähdä miten mun jalkojen käy. Toi tukka rennosti nutturalla näyttää tosi rennolta, mut hyvältä. Kolmoskuvan Mikki Hiiri-paita ja nelosen kivat farkut olivat yksittäisii kivoja inspiksii.

Toi ekan kuvan coca cola -paita on i-h-a-n-a!♥ Tollaisen kun jostain sais oisin onnellinen.. Kirppareilta vaan metsästämään. Matalapohjaiset kengät näyttää kans hyvältä shortsien kaa. Mut toi kakkoskuva on eniten näistä kuvista mua. Minä neiti Converse ja siivoojapanta päässä. Toi farkkukauluspaita näyttää tosi kivalta jenkkilippu-shortsien kanssa. Pitää siis farkkukauluspaitakin kirppareilta metsästää.. Tosi kiva yhdistelmä kyllä! Kolmos kuvasta nappaan inspikseksi vain punaiset huulet ja neloskuvasta otetaan yks sana joka tiivistää kaiken. Kesä.

Ei sitä aina osaa keksiä itse juttuja miten yhdistelis jotain. Siksi meillä on netti. Ens viikolla pääsen avaamaan mun Ginan tilauksen, joka sisältää jenkkilippufarkut. Siitä lisää ens viikolla ! Mites on iskeekö teihin jenkkilippu/brittilippu niinkun muhun?

kuvat we♥it

4 kommenttia:

  1. Mä oon jo vaikka miten kauan etsinyt tollasia lippushortseja, mutta ei missään oikeen ole, höh!

    VastaaPoista
  2. Niimpä! Se on ärsyttävää :< Mä tuunasin sellaiset ite! Ne on oikeesti tosi helppo tuunaa ja varmaa ens viikol sit annan vinkit tuunauksee :)

    VastaaPoista
  3. ihania kuvia :)

    muuten, blogissani on käynnissä ihana koruarvonta! käyhän turkkaamassa ja osallistu toki halutessasi myös mukaan arvontaan! :-)

    VastaaPoista
  4. Kiitos :) Täytyypä käydä osallistuun! Jos vaikka voittais, heh. :D

    VastaaPoista